Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

10°/

Perşembe

10°/

Cuma

/

Cumartesi

10°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Sakarya

Kent Konseyi Başkanı İşgüzar: “tüpraş Sapanca’dan Su Çekimini Durdursun”

Sakarya Kent Konseyi Başkanı Ahmet İşgüzar, SASKİ tarafından TÜPRAŞ’a açılan ‘Karşılıksız kullanım’ davası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.Körfez ilçesi Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen davanın ikinci duruşmasının...

Yayınlanma:

Sakarya Kent Konseyi Başkanı Ahmet İşgüzar, SASKİ tarafından TÜPRAŞ’a açılan ‘Karşılıksız kullanım’ davası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Körfez ilçesi Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen davanın ikinci duruşmasının 3 Mart’a ertelenmesini ve TÜPRAŞ’ın tahsis ile ilgili belge sunamamasını değerlendiren İşgüzar, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin bu haklı olduğu davasında sonuna kadar arkasındayız. TÜPRAŞ’ın gölden su çekimini durdurmasından yanayız. Bu yönde Sakarya Büyükşehir Belediyemiz öncülüğünden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni bir çalışma yürüttüğünü biliyoruz. TÜPRAŞ’a başka bir kaynaktan elde edilecek arıtılmış su verilmesi gündemde” diye konuştu.
Sapanca Gölü üzerinden SASKİ’yi karalama kampanyası yürütülmesine de karşı olduklarını belirten İşgüzar, “SASKİ, gölün korunması için elinden gelen gayreti göstermiştir, göstermektedir. Bugün TÜPRAŞ’ın usulsüz su kullanımı gündeme geliyorsa bu SASKİ’nin yürüttüğü çalışmalar neticesindedir. Bu yönde biz SASKİ’nin en büyük destekçisiyiz. SASKİ’nin imkânları ölçüsünde bu konuda tüm gayretini sarf ettiğini de biliyoruz. İnşallah Büyükşehir’e bağlı bu kurumumuzun çalışmalarından Sapanca Gölümüzün geleceği için güzel bir netice alınacaktır” ifadelerini kullandı.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler