Kepez’in Dev Adamlar Çorlu Belediyespor’a Hazırlanıyor

Kepez’in Dev Adamlar Çorlu Belediyespor’a Hazırlanıyor

Türkiye Basketbol 3’üncü Ligi’nin 15’inci haftasında evinde Çorlu Belediyespor’u konuk edecek olan Kepez Belediyespor, hazırlıklarını sürdürüyor.
2 haftadır farkla maçın son saniyelerine kadar götüren ve sonrasında mağlup olan Kepez’in dev adamları Çorlu Belediyespor karşılaşmasını alarak galibiyetleri seriye bağlamak istiyor.
Türkiye Basketbol 3’üncü Lig’de mücadele eden Kepez Belediyespor’un bu haftaki rakibi Çorlu Belediyespor. Evinde konuk edeceği Çorlu Belediyespor karşılaşması için Kepez’in dev adamları günde çift antrenman yaparak, hırslı bir şekilde maça hazırlanıyor.
Kepez Turgut Özal Kapalı Spor Salonu’nda takımın Teknik Direktörü Engin Taşkıran, koordinatörlüğünde hazırlanan ekip, Çorlu maçından galip gelmek istiyor. Bu maçı alarak galibiyet serisini bozmadan maçlara devam etmek istiyoruz diyen, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Çatal, "Sezonun ilk devresinde Trakya takımlarına karşı 2 mağlubiyetimiz vardı. Bunların 1’ini aldık 2’incisini de alarak averajımızı yükseltmek istiyoruz."diye konuştu.
Kepez Belediyespor, Çorlu Belediyespor karşılaşma 31 Ocak Cumartesi günü, Kepez Turgut Özal Kapalı Spor Salonunda saat 16:00’da oynanacak.