Keşan’da Ak Parti’li Yöneticiler, Gazeteciler Günü’nde Deklanşöre Bastı

Keşan’da Ak Parti’li Yöneticiler, Gazeteciler Günü’nde Deklanşöre Bastı

Edirne’nin Keşan ilçesinde, AK Parti Keşan İlçe Yönetimi, düzenlediği basın toplantısında, 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlarken, AK Partili yöneticiler de gazetecilerin fotoğraf makineleriyle fotoğraf çekti.
AK Parti Keşan İlçe Binası’nda gerçekleştirilen basın toplantısında, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Mercan, Gençlik Kolları Başkanı Adnan Akıncıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Toplantıda konuşan Mustafa Mercan, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, “Gazetecilik mesleği vatandaşın doğrudan bilgi alabilme, doğru bilgiyi alabilmesi adına çok önemli ve meşakkatli bir görev. Ben bu 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü teşkilatım adına kutluyorum. Zorlukla mücadele eden yerel basının temsilcilerinin bir kat daha işleri daha zor. Ben işlerinde kolaylıklar diliyorum. İleri demokrasiye olan inancımız ve çalışmalarımız o yönde. AK Parti olarak ileri demokrasiye geçişte, hür basının, doğru haber almanın önemli olduğunu düşünenlerdeniz. İnşallah basınımız daha güçlü hale gelir. Hakları ve çalışma şartları inşallah daha iyi durumlara gelecektir. Yerel gazeteciler de bizlerle beraber mücadele içersindeler, sahadalar. Ben kendilerinin bu gününü tebrik ediyorum” dedi.
Mercan, daha sonra ise toplantıya katılan gazetecileri yanına alarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle hazırlanan pastayı üfledi ve kesti.
DEKLANŞÖRE BU SEFER YÖNETİCİLER BASTI.
Öte yandan, pasta kesimi sırasında gazetecilerin elinden fotoğraf makinelerini alan AK Parti İlçe Yöneticileri Tolga Saltık, Gürcan Kılınç ve Cihan Aydemir de bu kez gazetecileri fotoğraf çekti.
Gazeteciler de hem kendilerini fotoğraf çeken yöneticilere, hem de bu etkinliği düzenleyen AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Mercan’a ve yöneticilere teşekkür etti.