Kısacık, Personeli İle Toplantı Yaptı

Kısacık, Personeli İle  Toplantı Yaptı

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, şube müdürleri ve personel ile 2015 yılı personel toplantısı yaptı.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen 2015 yılı personel toplantısında konuşan İl Müdürü Hayati Kısacık Karaman’da artık spor ve tesisleşme alanında yeni bir seferberlik ilan ettiklerini ve Karaman’da spor için yeni bir miladın başladığını belirtti.
Kısacık, “2 ay önce atandığım Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevimde Şube Müdürleri, antrenörler, personel ve il temsilcileri ile toplantılar yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Böylesine büyük bir ailede her bir bireyi sporun çok önemli birer parçası olarak görüyorum’’ dedi.
Geniş kapsam da planlanan hedefler ile ilgili açıklamalarda bulunun Kısacık, özellikle bu hedefler doğrultusunda yapılacak çalışmaların daha faydalı olabilmesi için personel arasında sevgi ve saygı ile hoşgörü çerçevesinde özverili bir anlayış içinde olmalarını istedi. Karaman’da sporun daha çok kalkınması ve Milli takımlara çok sayıda sporcu verilmesi için seferber olacaklarını belirten Kısacık, bütün spor branşlarında Karaman’ın öncü bir kent olması için gayret sarf edeceklerini ifade etti. Bu şekilde birlik beraberliğin ve buna bağlı olarak da yapılan çalışmalarda büyük başarıların elde edileceğini söyleyerek, atılacak olan adımların sağlam olması gerektiğini vurguladı.İl Müdürü Kısacık konuşmasının devamında,Tüm personellerimizin bir bütün içerisinde olmaları gerektiği ve bu şekilde daha özgüvenli bir birey olarak sorumluluklarını yerine getireceği kanaatindeyim diyerek tüm mesai arkadaşlarına olan güveninin tam olduğunu ve çok başarılı bir çalışma anlayışı içerisinde olacağından duyduğu mutluluğu dile getirerek Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.