‘kitaplarımızı Paylaşalım’ Etkinliği

‘kitaplarımızı Paylaşalım’ Etkinliği

Gaziantep’in Araban İlçesinde, ‘Araban Anadolu Lisesi’nde’ düzenlenen ‘Kitaplarımızı Paylaşalım’ etkinliği çerçevesinde Şehit İbrahim Darıcı İlk ve Orta Okulu’nda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kitap ve kırtasiye yardımı yapıldı.
Araban Anadolu Lisesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada,’’Araban Anadolu Lisesi Müdürü Gültekin Kaya ve Edebiyat Öğretmeni Zeliha Gündeşlioğlu koordinatörlüğünde düzenlenen ‘’Kitaplarımızı Paylaşalım’’ etkinliği çerçevesinde Araban Anadolu Lisesi’nin öğretmen ve öğrencilerinin okudukları okuma kitaplarını bir araya toplayan Araban Lisesi Müdürü Kaya ve Edebiyat Öğretmeni Gündeşlioğlu ile bir grup öğrenci Taşdeğirmen kırsal mahallesindeki Şehit İbrahim Darıcı İlk ve Orta Okulu’na gitti. Kaymakam Serhat Karabektaş, ihtiyacı olan öğrencilere Araban Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin getirdikleri değişik kırtasiye malzemeleri, Taşdeğirmen Şehit İbrahim Darıcı İlk ve Orta Okulu’nun ihtiyacı olan öğrencilerine dağıttı. 400 civarındaki okuma kitabı öğrencilerin ihtiyacı olduğunda okumaları üzere okulun kütüphanesine konuldu.
Araban İlçe Kaymakamı Serhat Karabektaş ve Araban İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ertuğrul’un da katıldığı etkinlikte, İlçe Kaymakamı Serhat Karabektaş, Şehit İbrahim Darıcı İlk ve Orta Okulu öğrencilerine yaptığı konuşmada, kitap okumanın önemini vurguladı.
Konuşmalardan sonra, Taşdeğirmen İlk ve Orta Okulu idareci, öğretmen ve öğrencileri ‘’Kitaplarımızı Paylaşalım’’ etkinliğini düzenleyen Araban Anadolu Lisesi idareci ve etkinliğe destek veren öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.