Kızıltepe İlçe Müftüsü Masum Taşçı Yeni Görevine Başladı

Kızıltepe İlçe Müftüsü Masum Taşçı Yeni Görevine Başladı

Mardin’in Kızıltepe İlçe Müftülüğü’ne daha önce ataması yapılan Artuklu İlçe Müftü Vekili Masum Taşçı, yeni görevine başladı.
Kızıltepe ilçe Müftülüğü’nden emekliliğe ayrılan Latif Topçu’dan boşalan koltuğa ataması yapılan Artuklu İlçe Müftü Vekili Masum Taşçı Kızıltepe’deki yeni görevine başladı. Mardin’de 8 sene içerisinde çeşitli hizmetlerde bulanan Taşçı, il müftü yardımcılığı, din hizmetleri şube müdürlüğü ve son olarak Artuklu İlçe Müftü Vekilliği görevlerinde bulundu.
Kızıltepe İlçe Müftülüğü’ndeki yeni göreviyle ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Masum Taşçı, "Şuana kadar yapılan hizmetlere biraz daha ivme kazandırmak için çaba sarf edeceğiz. Mardin’de takriben 8 yıl hem İl Müftü Yardımcılığı, hem Din Hizmetleri Şube Müdürlüğü en son ise Artuklu Merkez İlçe Müftülüğü’ne vekaleten bakıyordum. Bu yaz döneminde atamam Kızıltepe Müftülüğü’ne yapılmıştı ve bugün göreve başladım. Şuana kadar yapılan hizmetlere biraz daha ivme kazandırmak için çaba sarf edeceğiz. Din hizmetleri, cami hizmetleri ve Kur’an kursu hizmetleri alanında bu hizmetleri daha ileriye götürmek bu noktada inşaallah o niyetteyiz. Allah cümlemizi utandırmasın muvaffak eylesin" dedi.