Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Kocaeli’de Buz Pateni Ve Buz Hokeyi Kursları Ücretsiz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Tesisi’nde verilen kurslardan ücret almayacak.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin spora yönelik hizmetleri sınır tanımıyor. Büyükşehir bu defa da kentin en gözde spor tesisi olan Olimpik...

Yayınlanma:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Tesisi’nde verilen kurslardan ücret almayacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin spora yönelik hizmetleri sınır tanımıyor. Büyükşehir bu defa da kentin en gözde spor tesisi olan Olimpik Buz Sporları Tesisi’nde verilen buz pateni ve hokey kurslarını ücretsiz hale getirdi. Kurslara katılan vatandaşlardan bundan böyle ücret talep edilmeyecek. Karar 1 Kasım Cumartesi gününden itibaren geçerli olacak. Vatandaşlar 70 TL karşılığında bir ücret ödeyerek yararlandığı kurslara artık ücret ödemeyecek. Buz Pateni ve Buz Hokeyi branşlarının ücretsiz kurslarının merkezi her zamanki gibi Büyükşehir Belediyesi’nin Olimpik Buz Sporları tesisi olacak. Vatandaşlar hafta sonları 10.00 ile 13.00 arasında ücretsiz kurslardan yararlanabilecek. Ücretsiz kurslar 1 Kasım Cumartesi gününden itibaren geçerli olacak. Öte yandan Buz Pateni ve Buz Hokeyi kurslarından ücretsiz yararlanmak isteyen vatandaşlar için başvuru süresi Kurban Bayramı’nın ardından başladı. Başvurular, Olimpik Buz Sporları Tesisi’nin Şirintepe mahallesi D-100 Karayolu üzerindeki adresine yapılacak.
Olimpik Buz Sporları Tesisi Kocaeli’nin yanı sıra Türkiye’nin de gözde tesisleri arasında yer alıyor. Ulusal ve uluslararası birçok müsabaka bu tesiste oynanıyor. Kocaeli’nin yüz akı tesis haftanın her günü açık. Halk seansları haftanın her günü 10.00 ile 16.00 arasında gerçekleştiriliyor. Halk seansının ücreti; Çarşamba ve Cuma günleri 3.5 TL diğer günler ise 6 TL. Olimpik Buz Sporları Tesisi’nin 226 60 83 No’lu telefonundan rezervasyon yaptırılabiliyor. Ayrıca tesisten yararlanmak isteyen gruplara, grup indirimi uygulanıyor. 16.00’dan sonra ise Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü’nün Buz Hokeyi, sürat ve artistik paten branşlarının çalışmaları başlıyor. Yetkililer tesis programı ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesinden faydalanabileceklerini dile getirdiler.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler