Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Kayseri

KOCASİNAN BELEDİYESİNDE ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kocasinan Belediyesinin Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı.Kocasinan Belediyesinde yapılan meclis toplantısına Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Kocasinan Belediye meclis üyeleri katıldı. Meclis toplantısında konuşan Kocasinan...

Yayınlanma:

Kocasinan Belediyesinin Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı.
Kocasinan Belediyesinde yapılan meclis toplantısına Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Kocasinan Belediye meclis üyeleri katıldı. Meclis toplantısında konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, “Geçtiğimiz hafta orta yol projemizin açılışını yaptık. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Açılış törenimize katılım gayet iyiydi” dedi.
Çelik ayrıca, “Geçtiğimiz günlerde Almanya’nın Nürnberg şehrinde fuar vardı oraya katıldık. Orada bulunurken Essen’de bitki ve çiçek fuarı vardı. Oraya gittik. Fuarda incelemelerde bulunduk. Orada gördük ki Almanya’nın 8 bin küsür tane biyogaz tesisi var. Genel olarak verimli bir gezi oldu. Buradan aldığımız bilgilerle işlerimize inşallah renk katacağız. Ayrıca 2015 yılında yapmayı planladığımız işler vardı. Bunlarında ihaleleri yavaş yavaş yapılacak” şeklinde konuştu.
Kentsel dönüşüm çalışmalarına değinen Çelik, “Kentsel dönüşüm çalışmalarımız Ahi Evran mahallesinde devam ediyor. Ayrıca Erkilet’te de arazilerimizin olduğu yerlerde kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayacağız” ifadelerini kullandı.
Kayserispor ile ilgili soru sorulmasının ardından konuşan Çelik, “Kayserispor Kocasinan’ın değil Kayseri’nin sırtına kaldı. Zor durumlarda Özhaseki başkan sırt vermeyince olmaz. Mehmet Özhaseki başkanımızın da çabalarıyla Bekir Yıldız ağabeyimiz başkan seçildi. Bu bizleri mutlu etti. Kayserispor inşallah el birliği ile Süper Lige çıkar” dedi.
Çelik yaptığı konuşmanın ardından gündem maddelerine geçildi. Okunan gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler