Konsem Kursları, 2 Bin 141 Kursiyer İle Başlıyor

Konsem Kursları, 2 Bin 141 Kursiyer İle Başlıyor

Konyaaltı Belediyesi’nin bünyesinde hizmet veren Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM), 2 bin 141kursiyer ile kurslara başlıyor.
KONSEM 2014-2015 eğitim öğretim yılının ikinci dönem kursları başlıyor. İngilizce, Rusça, pilates, zumba, yoga, satranç, bale, piyano, keman, gitar, dekor ahşap, el nakışı, kadın giyim kalıp hazırlama, mis sabun, sulu boya, guaj boya, manikür-pedikür, kuaför, aile rehberliği, işaret dili, fotoğraf çekim teknikleri ve diksiyon gibi 21 farklı branşta 57 kurs ile KONSEM, ilk derslere başlıyor.
Bu kursların arasında zumba, pilates ve yogaya özellikle kadınlar tarafından büyük ilgi görüyor. 9 Şubat Pazartesi günü başlayacak olan zumba, pilates ve yoga kurslarında hip-hop, samba, salsa, merenge, mambo, dövüş sanatları, bollywood ve oryantal dans figürleri gösterilecek.
Ayrıca üniversitelerin konservatuar bölümlerine hazırlık kursları da yine KONSEM’de yer alıyor. Enstrüman çalma, ritim tutma ve solfej nota okuma kursları ile KONSEM, konservatuar hayali kuran öğrenciler için umut oluyor.