Konya’da “dünya Astsubaylar Günü” Kutlandı

Konya’da “dünya Astsubaylar Günü” Kutlandı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Konya Şubesi, 17 Ekim tarihlerinde kutlanan Dünya Astsubaylar Günü’nü düzenlenen törenle kutladı.
Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törene TEMAD Konya Şube Başkanı Tayyar Yıldırım ve TEMAD üyeleri katıldı. Törende Anıt’a çelenk sunulmasından sonra konuşan TEMAD Konya Şube Başkanı Tayyar Yıldırım, “Atalarımız, ‘İşleyen demir ışıldar’ demişler. Bizler de teslim aldığımız TEMAD bayrağını, bize yakışan bir şekilde daha yükseklere çıkarmak için çaba sarf ediyoruz” dedi.
“İLGİLİLERE SESİMİZİ TEMAD SAYESİNDE DUYURACAĞIZ”
Emekli astsubayların ilgililere seslerini TEMAD sayesinde duyuracaklarını söyleyen Yıldırım, “Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yıllarca hizmet ederek emekli olduk. Biz emekli astsubayların sahibi sadece TEMAD’dır. Bizler, ilgililere sesimizi TEMAD sayesinde duyuracağız. Bu yapımızı, teşkilatımızı daha da güçlendirmek için gayret edeceğiz. Bu arada sizinle bir sevincimi de paylaşmak istiyorum. Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği KAMU-DER tarafından 6’ncısı düzenlenen ödül töreninde ‘Yılın En İyi Çalışan Sivil Toplum Örgütü’ seçildik” diye konuştu.
Konuşmanın ardından TEMAD Konya Şubesi’nde verilen kokteyle geçildi.