Körfez Belediyesi Ağaçları Buduyor

Körfez Belediyesi Ağaçları Buduyor

Kocaeli(İHA) Körfez Belediyesi kış aylarının başlamasıyla birlikte kentin dört bir tarafında çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.
Kış aylarının başlaması ile Körfez Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinde ağaç budama çalışmaları devam ediyor. Ekipler şehrin ana caddeleri başta olmak üzere tüm cadde, sokak, refüj ve parklarda budama faaliyetlerini ara vermeden sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan budama konusunda öncelik gerektiren ağaç ve dallar varsa bunların Körfez Belediyesi Çözüm Masası’na bildirilmesi ya da müdürlüğe dilekçe verilmesi suretiyle kesme ve budama işlerinin teknik ekip tarafından değerlendirilerek gereken işlemin yapılacağını söyledi.
Budama çalışmasını yerinde takip eden Park ve Bahçeler Müdürü Recep Uysal, "Ağaç budama işlemleri, elektrik ve iletişim hatlarının ağaç dallarından kaynaklı tehlike oluşturması önleniyor. Görüşü engelleyen yerlerdeki budama işlemleri oluşabilecek kaza riskini en aza indirip, bir taraftan da yollar üzerine eğilmiş dallarda, göz estetiğine uygun bir şekilde budanarak şehrin genel görüntüsü daha güzel hale getiriliyor” dedi.