Korkuteli Belediyesi Yeni İş Makinelerine Kavuştu

Korkuteli Belediyesi Yeni İş Makinelerine Kavuştu

Antalya’nın Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce ve belediye meclis üyelerinin çabalarıyla meclisten kredi onayı çıkarılarak belediye kazandırılan iş makineleri hizmete girdi.
Düzenlenen törende konuşan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, "Büyükşehir yasasıyla birlikte daha önce 6 mahalleye hizmet verirken hizmet alanımız 58 mahalleye çıktı. Mahalle yerleşik alanı içinde bulunan yolların tamiri, açılması ve yapılması için yeni iş makineleri aldık. Gecikmeli de olsa meclisimizden çıkan karar doğrultusunda İller Bankası’nda alınan krediyle araçları Devlet Malzeme Ofisi’nden aldık. Yeni araçları belediyemizin bünyesine kazandırmasına onay veren tüm belediye meclis üyelerimize ve mensubu oldukları siyasi partilere teşekkür ediyorum" dedi.
Toplam 2 greyder,1 eskavatör, asfalt ve toprakta kullanılacak 3 silindir, 1 forklift ve 1 yama silindirinin hizmete sunulduğunu belirten Başkan Gökce, 2 kamyonun ise şubat ayında araç filosuna katılacağını belirtti. Başkan Gökce’nin konuşmasının ardından vaiz Mustafa Mukadder İnce’nin yaptığı duadan sonra kurdele kesilerek törene katılanlar araçları inceledi.