Küçük, Sendika Seçim Sürecini Değerlendirdi

Küçük, Sendika Seçim Sürecini Değerlendirdi

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Dr. Talat Küçük, Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkan Adaylarını, makamında kabul etti.
Sağlık- Sen Adıyaman Şubesi Başkan Adaylarından, Süleyman Akgül, Nusret Uncu ile Yasin Barutçu’yla makamında kabul eden Küçük, başkan adayları ile uzun süre sohbet etti.
Konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulunan Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Dr. Talat Küçük, seçim sürecinde tansiyonun çok yükseldiğini ifade ederek, ’’Hepimiz aynı camianın birer ferdiyiz. Seçim süreci bittikten sonrada aynı ortamlarda çalışmaya devam edeceğiz. Temennimiz bu seçim sürecinin kardeşlik ve dostluk içerisinde sürmesi ve sonuçlanmasıdır. Hastane yönetimi olarak bütün adaylara eşit ve tarafsız bir bakış açımız mevcuttur. Tüm adaylarımızın seçim yarışı esnasında ve sonrasında da çalışanlarımızı kucaklayıcı olması gerekmektedir’’ dedi.
Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet havasında devam ederken, başkanlığa aday olan adaylar ise, seçim çalışmalarından bahsetti.