Can Yaman'ın Yeni Dizisi Rekor Kırdı

Can Yaman'ın Yeni Dizisi Rekor Kırdı
Can Yaman’ın Francesca Chillemi’yle başrolünü paylaştığı "Viola come il mare" dizisi, dijital platformlarda büyük bir başarı elde etti. Dizi, bir haftada tam 3 milyon saat izlenme süresine ulaştı.

Can Yaman, Sandokan dizisinin Roma'daki çekimlerine devam ederken aynı zamanda başrolünde yer aldığı Viola come il mare adlı polisiye dizisinin 2. sezonuyla ilgili sevindirici haberler alıyor.

Dizinin ilk 3 bölümü, 24 Nisan'da Mediaset'in dijital platformu Mediaset Infinity'de yayınlandı ve bir haftada 3 milyon saat izlenme süresi elde ederek tüm platformlar arasında en çok izlenen yapım oldu.

Yönetmen koltuğunda Alexis Sweet ve Laszlo Barbo'nun oturduğu dizi, dün akşam Mediaset'in ulusal kanalı Canale5'te ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu.

Dizinin başrolünde yer alan Can Yaman ise dün akşam partneri Francesca Chillemi ile birlikte kanalın ana haber bültenine konuk oldu. Kitap uyarlaması olan dizide, bir araştırmacı gazeteci ile aynı zamanda komşusu olan polisin maceraları anlatılıyor. Viola come il mare'nin ilk sezonu ülkemizde blutv platformunda seyirciyle buluşmuştu.