Cem Karaca'nın Gözyaşları Filminin Galası Yapıldı

Cem Karaca'nın Gözyaşları Filminin Galası Yapıldı

İsmail Hacıoğlu, Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk ve birçok ünlünün yer aldığı Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin gala gecesi dün akşam gerçekleşti. Galada, Cem Karaca'nın unutulmaz şarkıları hologram tekniğiyle izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. 26 Ocak Cuma günü vizyona girecek olan film, galasına katılan ünlülerle büyük ilgi gördü. Cem Karaca'nın hayatının anlatıldığı film, seyircileri duygusal anlar yaşatırken 20 yıl sonra sahnede sanatçının hologram konseri büyük bir alkış tufanına neden oldu. Gecede duygusal anlar yaşayan izleyiciler, sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çekti. Hologramla gerçekleşen konser için "Olağanüstüydü, çıtayı yükseltti" ve "Bu değerlere sahip çıkalım" gibi yorumlar yapıldı.

Cem Karaca'nın Mücadeleyle Dolu Hayatı Anlatılacak

Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi, müzikle geçen bir ömrün içindeki büyük başarıları, çatışmaları, aşkları ve iniş çıkışları beyazperdeye taşıyacak. [caption id="attachment_1246311" align="alignnone" width="900"]Cem Karaca'nın Gözyaşları Cem Karaca'nın Gözyaşları[/caption] Cem Karaca'nın mücadele dolu yaşamına odaklanan film, Türkiye'nin sosyo-politik atmosferine dokunup geçmişin izlerini de sorgulatacak.

Melisa Aslı Pamuk'un Gala Gecesine Katılamadı

Evine giren hırsız nedeniyle pasaportu çalınan ve bir süredir Fransa'dan dönemeyen Melisa Aslı Pamuk, filmin galasına katılamadı. İsmail Hacıoğlu, Pamuk'un gelmemesiyle ilgili, "Mülteci olarak yerleşmediyse gelmesi lazımdı" diyerek tepki gösterdi.