Survivor All Star 2024: Heyecan Dolu Düelloda Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu!

Survivor All Star 2024: Heyecan Dolu Düelloda Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu!

Survivor All Star 2024'te tansiyon bir an olsun düşmüyor. Bu hafta oynanan tavuk sote ve makarna ödülü oyununda ekipler arasında belirgin bir fark ortaya çıktı. Ancak asıl heyecan, eleme adaylarının belirlenmesi ve düello sırasında yaşanan gerilimle başladı. Duelloya çıkan yarışmacılar arasında Hakan, Mustafa Kemal, Batuhan ve Yaman yer aldı. Eleme adaylarının adada kalmak için yaşadığı çekişmeli mücadele, adrenalin dolu anlar yaşattı.

Yasin ve Hakan Arasında Yükselen Tansiyon

Duelloya geçmeden önce, Yasin Obuz ile Hakan Hatipoğlu arasında gerilim yaşandı. Batuhan'ın ada da çalışmak için top alması Hakan'ın tepkisiyle karşılandı. Bu durumu eleştiren Hakan hem Yasin hem de Batuhan'ı düello öncesi Murta Ceylan'a bildirdi. Bu durumda bir haksızlık olmadığını bildiren Yasin, Dora'nın elendiği hafta Hakan'la da çalışma yaptığı anıları paylaşarak eleştirilerde bulundu. Hakan ise iddialara karşı savunma yaparak oyun öncesi gerginliği artırdı.

Düellonun İlk Turunda Yaman ve Batuhan Elenmekten Kurtuldu

Duelloya geçildiğinde ilk turda Yaman, Mustafa Kemal'i 5-1'lik skorla mağlup ederek eleme potasından kurtuldu. Diğer tarafta ise Batuhan ile Hakan arasındaki mücadele nefesleri kesti ve Batuhan, 5-4'lük skorla galip ayrılarak elenme adayı olmaktan kurtuldu.

Final Düellosu ve Adaya Veda Eden İsim

Hakan Hatipoğlu ve Mustafa Kemal Kurt arasında gerçekleşen final düellosu nefes kesici anlara sahne oldu. Zorlu mücadelenin ardından Hakan, 5-4'lük skorla galip gelerek Mustafa Kemal Kurt'un Survivor All Star macerasına son verdi. Yarışmaya veda eden Mustafa Kemal Kurt şu açıklamalarla adadan ayrıldı:  "Valla ne diyim Murat bilmiyorum. Diyecek çok şey var ama çok da konuşursam karıştırıyorum. Elimizden geleni yaptık. Tabii her veda hüzünlüdür. Yani duygularım karışık. 2018'deki Mustafa Kemal olarak gelmedim buraya. Tabii karakterim, duruşum değişmedi neysem oyumdur. İnşallah değişmemiştir. Değişen eşim var, 10 aylık bir kızım var. Onu hep çok özlüyordum. Belki de bu durumu yönetemedim biraz. Kafam hep ordaydı. Evlat çünkü, çok başka bir şeymiş. Bundan önce sevdiği şeyleri yapmak için her şeyi göze alan bir Mustafa Kemal vardı. Ama evladım olduktan sonra sevdiğim her şey bir kenara kaldı bütün dünyam o oldu. Kafam da hep ondaydı. Ben böyle üzülmem diyordum ama vedalar zor. Allah herkesden razı olsun. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Barakanın adına eşimin ve kızımın adını verdim; Esra ve Kayra. Atakan kardeşim sen çok delikanlı bir adamsın, baraka sana emanet"