Survivor All Star 2024'te Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu

Survivor All Star 2024'te Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu

Survivor All Star hareketli bir hafta geçirdi. Nagihan Karadere'nin sakatlığının ardından adaya geri döndü. Aleyna Kalaycıoğlu'nun Nagihan'ın sakatlığı ile ilgili yaptığı yorumlarla ilgili olarak Pınar Saka, adada yaşananları taraflardan Nagihan'a aktardı. Bu görüşlerin ardından Nagihan ve Aleyna uzun bir süre sonra yüzleşmek üzere bir araya geldi. Gözyaşları içinde geçen samimi konuşmanın ardından ikili, takım arkadaşlarının yanına döndü.

Düello Öncesi Duygular: Yarışmacılar Görüşlerini Paylaştı

Gizem Memiç, Pınar'ın gitmesini istemediğini belirterek stresli anları keyfe dönüştürdüklerini ifade etti. Aysu Keskin, kazasız belasız bir oyun dilediğini söylerken Berna Canbeldek ise kendini hazır hissettiğini ve mücadeleye kararlılıkla hazırlandığını dile getirdi. Pınar ise rakibi Berna'nın hızlı bir rakip olduğunu ve atış seçimlerinin kendisinde olmadığını belirterek anın tadını çıkartmaya çalıştığını paylaştı.

Ödül Oyunu

Haftanın son ödül yarışmasında Murat Ceylan ödül olarak et, bulgur pilavı ve çoban salata olduğunu duyurdu. Masmavi bir havuz üzerinde kıran kırana geçen mücadelenin sonunda Kırmızı Takım, 8-7'lik skorla ödülün sahibi oldu.

Pınar Saka Survior All Star Yarışmasına Veda Etti

Ödül oyunun ardından kadınlar arasında eleme yarışı başladı. Düellonun ilk turunda Gizem Memiç, Aysu Keskin'i 5-0'lık skorla yenerek adada kalmayı garantiledi. Berna Canbeldek ise 5-3'lük skorla Pınar Saka'yı mağlup ederek adada kalmayı başardı. Ancak düello finalinde Aysu Keskin, Pınar Saka'ya 5-3'lük skorla mağlup ederek Pınar Saka'nın adaya veda etmesine neden oldu. Adaya veda eden Pınar Saka şu açıklamalarda bulundu: "Bugün atışlar bana bakmadı demenin telafisi olmadığı bir akşam. Çünkü bunun yarını yok. Şu an nasıl hissediyorsun dersen, bir araba gidiyor ve ben daha varmak istediğim durağa varmadan arabadan indim, indirildim neyse. Araba devam ediyor arkasından bakıyorum, üzgünüm. Ama bir yandan da her zaman indiğim yerden başka güzel yollara devam ettim. Şimdi de aynısının olacağına inanıyorum. Elimden geleni yaptım, savaştım. Ama rakiplerim daha iyi savaştı. takımımda kırgınlıklar yaşadığım, kavga ettiğim kişiler oldu. Çok sevdiğim kişiler var, görüşeceğim ve birlikte vakit geçirmekten, anı biriktirmekten çok keyif aldığım kişiler var. Hepsine çok teşekkür ederim. Kırdığım kişiler sizden özür dilerim. 7 sene buraya geldim. İyi ki geldim. Hiç pişman değilim değişik bir deneyim oldu. Böyle kendimi heralde köprüden önce son çıkış gibi denemek istedim. Üzgünüm ama tesellim oğluma sevdiklerime kavuşmak. Benim yolculuğum bitti. Herkese teşekkürler."