Survivor All Star Kim Elendi? Yarışmaya Veda Eden Son İsim Kim?

Survivor All Star Kim Elendi? Yarışmaya Veda Eden Son İsim Kim?

Survivor All Star, akşam eleme heyecanıyla dolu bir bölümle izleyicilerin karşısına çıktı. İki takımdan da iki adayın bulunduğu eleme düellosuna Dora, Bozok, Hakan ve Mustafa Kemal gibi güçlü isimler katıldı. Eleme potasındaki yarışmacılar arasındaki düelloda bir isim yarışmaya veda etti. Eleme potasında yer alan Hakan ve Dora, mücadelelerini kıyasıya sürdürdüler. Heyecanın dorukta olduğu anlarda Hakan, rakibi karşısında üstünlüğünü göstererek adaya veda eden isim oldu. Bu önemli zafer sonrasında sevincini karısına ''Seni çok seviyorum Gizem.'' sözleriyle ifade eden Hakan erkek elemesine kadar adada kalmayı garantilemiş oldu.

Yarışmaya veda eden Dora, duygularını şu sözlerle ifade etti: "Biraz geç dahil oldum. Daha tam açılamadım. Odağı tam çözemedim. Konsantrasyonu sağlayamadım. İlk düellom sirayet etti. Açıkçası bu akşam eleneceğimi hayal bile etmemiştim. Mustafa Kemal ile oynadığım tur rüzgar gibi geçti. Bir sürü hikaye ver ama başaramadığım çok şey var. Yüzde yüzümü veremedim. Verenler başardı. Survivor'da şans denen bir şey var. En büyük örneği de Hakan Hatipoğlu oldu yıllardır."

Bozok ve Mustafa Kemal Potadan Kurtuldu

Eleme potasından kurtulan ilk isimler Kırmızı Takım'dan takım arkadaşları Bozok ve Mustafa Kemal oldu. Dora'nın yarışmaya veda etmesinin ardından yarışmaya oyuncu ve eski Survivor yarışmacısı Batuhan Karadeniz dahil oldu. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında Nagihan ve Merve'nin ayrıca Batuhan ve Poyraz'ın tartışması dikkat çekti.