Kurtuluş Kupasını Başkan Dinçer’e Hediye Ettiler

Kurtuluş Kupasını Başkan Dinçer’e Hediye Ettiler

Aydın’ın 92’inci Kurutuluş kutlamaları kapsamında düzenlenen Aydın Kurtuluş Günü Kupası trap atışlarında hem takım olarak hem de ferdi yarışlarda birinci olan Çine Atıcılar Kulübü, zafer kupasını Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e hediye etti.
Çine Atıcılık Kulübü Başkanı Salim Eraslan Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i makamında ziyaret ederek kazandıkları bu kupayı da takdim etti. Salim Eraslan kupayı takdim ederek, “Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer’e çok teşekkür ediyorum. Ne zaman yanına gelsek bizleri boş çevirmedi. Her zaman bize destek verdi. Belediye sponsorluğunda daha birçok başarılara imza atacağımızı düşünüyorum” dedi.
Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer de, kazanılan kupadan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “İki yıldır destek verdiğimiz Trap Takımı bizleri hiç mahcup etmedi, her gittikleri yerden başarı ve kupalarla döndüler. Trap takımımızı ve ferdi yarışmalarda binci olan Sabri Özen’i tebrik ederim. İlçemizi en iyi şekilde temsil ediyorlar ve tanıtımına büyük katkı sağlıyorlar” diye konuştu.