Kutso ’jandarma’da

Kutso ’jandarma’da

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meclis Başkanı İsmet Özotraç, Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve yönetim kurumlu üyeleri, bir süre önce yeni göreve başlayan İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur’u makamında ziyaret ederek, Kütahya’daki görevinin ’hayırlı olması’ dileğinde bulundular.
Ziyarette, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın kurumsal yapısı ve yönetim kurulu görev bölümü ile çalışmaları hakkında bilgi paylaştı. Güral, Kütahya İl Jandarma Komutanı’nın kentteki çalışmalarında, KUTSO’nun üzerine düşen görevleri yerine getirmeye hazır olduğunu dile getirdi.Kütahya ve Türkiye gündemine dair güncel konular müzakere edildi.
Kütahya İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, planlanan çalışma ve projeler hakkında, jandarmanın çalışma prensipleri ve kullandıkları teknolojik ekipmanlar konusunda bilgiler verdi. Uğur, yeni hizmet binasına kısa sürede taşınacaklarını ifade etti.
KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral iyi dilek ve temennilerini sunarak, İl Jandarma Komutanlığı ileKUTSO’nun işbirliğinin devam edeceğine dair karşılıklı görüşler ifade edildi.
Ziyarete KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Salih Çetiner, Ahmet Yazaroğlu, Yönetim Kurulu Muhasip üyesi Ali Kongu, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Karaaytaç, Enver Özer, Fatih Alkış, Harun Yurdagül, Meclis Başkan Yardımcısı Rasim Çoruh ve Meclis Divan Katibi Selman Hatipoğlu da katıldı. (EFE)