Madrid’teki Fıtur Turizm Fuarı’nda Eskişehir Tanıtılıyor

Madrid’teki Fıtur Turizm Fuarı’nda Eskişehir Tanıtılıyor

Eskişehir Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İspanya’nın başkenti Madrid’de gerçekleştirilen FITUR Turizm Fuarı’na katıldı.
Eskişehir ile ilgili birçok tanıtım broşürlerinin ziyaretçilere dağıtıldığı fuarda, kentin kültürel zenginlikleri, uzman kişiler tarafından ziyaretçilere anlatılıyor. Fuarla ilgili bir değerlendirme yapan Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, FITUR Turizm Fuarı’nın Avrupa’da gerçekleştirilen en önemli üçüncü turizm fuarı olduğunu kaydetti. “Bizler burada Eskişehir’in kültürel zenginliklerini en iyi şekilde ziyaretçilerimize anlatmaya çalışıyoruz” diyen Vali Yardımcısı Günay, fuarda önemli sayılacak çok sayıda ülke temsilcileri olduğunu belirtti.
Kendilerine bu fırsatı sunanlara teşekkür eden Vali Yardımcısı Günay, “Amacımız, Eskişehir’i sadece ülkemize değil, tüm dünyaya tanıtmak istiyoruz. Bu kapsamda Eskişehir Valiliği olarak yurt dışı fuarlarına da katılıyoruz. Davet üzerine dünyanın sayılı turizm fuarları arasında yer alan FITUR Turizm Fuarı’na katılarak, Eskişehir’i en iyi şekilde tanıtmak istedik” dedi.
Bu yıl 35. düzenlenen FITUR Turizm Fuarı, 1 Şubat 2015 tarihine kadar devam edecek.