Emily Blunt, Öpüştüğü Aktörlerden Bazılarının Midesini Bulandırdığını İtiraf Etti

Emily Blunt, Öpüştüğü Aktörlerden Bazılarının Midesini Bulandırdığını İtiraf Etti
Altın Küre ödüllü oyuncu Emily Blunt, Hollywood'daki bazı rol arkadaşlarıyla öpüşmenin midesini bulandırdığını açıkladı.

Altın Küre ödüllü İngiliz aktris Emily Blunt, Hollywood'daki bazı rol arkadaşlarıyla öpüşme sahnelerinin zorluğunu açıkladı. Blunt, Tom Cruise, Cillian Murphy, Matt Damon ve Ryan Gosling gibi birçok ünlü isimle öpüştüğünü ancak bunun her zaman hoş bir deneyim olmadığını belirtti.

41 yaşındaki oyuncu, özellikle bazı isimlerle öpüşmekten keyif almadığını ve hatta mide bulantısı hissettiğini itiraf etti. Blunt, bir radyo programında yaptığı açıklamada, "Kesinlikle, kesinlikle... Bunun aşırı bir nefret olduğunu söyleyemem ama kesinlikle bir kısmından keyif almadım." dedi.

Blunt, hoşlanmadığı rol arkadaşlarıyla öpüşme teknikleri geliştirdiğini ve kimya yaratma konusunda bilgili olduğunu belirtti. "Kimya çok tuhaf bir şey. Bu gerçekten şişeleyip satın alamayacağınız veya satamayacağınız ruhani bir şey. Oradadır veya değildir. Ve onu üretebilirsin." diyen oyuncu, doğal bir yakınlığın öpüşme sahnelerini daha kolay hale getirdiğini söyledi.

Emily Blunt, rol arkadaşlarıyla olan öpüşme sahnelerini bir şekilde idare etmeyi öğrendiğini ifade ederek, "Sanırım herkeste sevdiğim bir şey bulmam gerektiğini düşünüyorum. Bir şey bulmam gerekiyor, tek bir şey olsa bile. Hoş bir gülüşleri olabilir ya da insanlarla konuşma tarzları hoşuma gidiyor olabilir, kibar olması gibi. Yani rastgele bir şey olabilir." şeklinde konuştu.