Justin Bieber ve Hailey Bieber Bebek Beklediklerini Duyurdu

Justin Bieber ve Hailey Bieber Bebek Beklediklerini Duyurdu
Dünya genelinde milyonlarca hayranı olan ünlü çift Justin Bieber ve eşi Hailey Bieber, son günlerde merak uyandıran birçok spekülasyonun ardından bebek bekledikleri haberini kamuoyu ile paylaştı.

Dünyaca ünlü pop yıldızı Justin Bieber, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesaplarından duygusal bir paylaşım yaparak eşi Hailey Bieber'den ayrılacağı ihtimaliyle hayranlarını endişelendirmişti.

Ancak bu ani duygusal patlamanın ardındaki gerçek nihayet gün yüzüne çıktı. Ünlü şarkıcının gözyaşları, sevgili eşi Hailey Bieber'ın mutlu haberiyle ilişkilendirildi.

hamile-haberi-geldi3.jpg

Sık sık ilişkileri hakkında yapılan spekülasyonlarla magazin gündeminde yer alan Bieber çifti bu sefer müjdeli bir haber ile gündemde. Sosyal medya hesaplarında bir video paylaşan çift ilk çocuklarını beklediklerini sevenleriyle paylaştı.

hamile-haberi-geldi2.jpg

Hailey Bieber'ın hamile olduğunu müjdeleyen çift, ilk kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşıyor. Ünlü çift, bebeğin doğumu için sabırsızlanırken, hayranları da bu mutlu habere yaptıkları yorumlarla eşlik etti.