Mahperi Hatun Mahalle Konağı Üye Kayıtlarına Başladı

Mahperi Hatun Mahalle Konağı Üye Kayıtlarına Başladı

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarına kazandırılan tesislerden biri olan Mahperi Hatun Mahalle Konağı’nda üye kayıtlarına başlandı.
Selçuklu Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarına kazandırılan tesisler, sosyal hayata zenginlik katmaya devam ediyor. Bu tesislerden biri de Işıklar Mahallesi Ravza Parkı içerisinde yer alan Mahperi Hatun Mahalle Konağı. Estetik yapısı ile ilçeye değer katan tesisten 3 ay 60 TL’ye, 6 ay boyunca da 110 TL gibi minimum ücret karşılığında faydalanılabiliyor. İsmini Selçuklu Sultanı I. Alaeddin Keykubat’ın eşi Mahperi Hatun’dan alan tesiste, bay ve bayanlar için spor alanlarının yanı sıra emekliler için de lokal yer alıyor.
Hizmet standartlarının üst düzeyde sunulduğu Mahperi Hatun Mahalle Konağı’nda, bayanlar için haftanın 5 günü spor seansı düzenleniyor. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri uzman eğitmenler eşliğinde, Salı ve Perşembe günleri de serbest düzenlenen seanslardan 08.00-21.00 saatleri arasında faydalanılabiliyor. Seanslarda, step-aerobik ve bölgesel çalışmalar modern spor aletleri ile yapılabiliyor. Ayrıca, erkekler için haftanın 6 günü pazar hariç saat 16.00-23.00 saatleri arasında spor seansları düzenlenirken, eğitmenler eşliğinde fitness ve vücut geliştirmenin yanı sıra sağlık, spor ve kişisel gelişim alanlarında da eğitim seminerleri veriliyor.
Zemin, birinci ve ikinci kattan oluşan ve 1583 m² alana sahip Mahperi Hatun Mahalle Konağı, 1 milyon 229 bin TL’ye mal oldu. Bodrum kartında erkek fitness salonu, fuaye alanları ve soyunma odasının yer aldığı tesisin zemin katında hanımlar lokali, çocuk oyun alanı, kütüphane ve emekliler lokali, birinci katında da bayan fitness salonu, toplantı salonu, soyunma odaları, duşakabinler ve sağlık odası bulunuyor.
Selçuklu Belediyesi’nin ilçenin farklı noktalarında 7 mahalle konağı bulunuyor. Üyelerin her ay düzenli olarak vücut analizlerinin yapılarak uygun branşlara yönlendirildiği bu merkezlerde Kuran-ı Kerim, Arapça, İngilizce ve müzik kursu gibi farklı etkinlikler de düzenleniyor.