Malatya’yı Karış Karış Gezerek Babasını Arıyor

Malatya’yı Karış Karış Gezerek Babasını Arıyor

Malatya’da bir haftadır kaybolan babasını arayan Ramazan Taşer vatandaşlara seslenerek babasını görenlerin kendisini aramasını istedi.
1 hafta önce evden çıkan ve zihinsel engelli olan 59 yaşındaki Ahmet Taşer’den haber alamayan oğlu Ramazan Taşer sokak sokak gezerek babasını arıyor. Bundan öncede kaybolan Taşer’i cami hocası tarafından bulunarak ailesine teslim etmişti. 5 gün önce tekrar kaybolan Taşer için oğlu camileri, parkları arıyor. Vatandaşlardan yardım isteyen Taşer babasının bir an önce bulunması için vatandaşlardan yardım istedi.
Babasını arayan Ramazan Taşer, Babasının zihinsel engelli olduğunu ifade ederek “Babam sara hastasıdır, bayılıp bir yerlerde düşmüş olabilir. Babam camileri çok sever camilerde genellikle durur. Parkları çok sever ve oralarda oturur. Fazla konuşmaz ve çok sigara içer. Babam bundan önce bir kere daha kaybolmuştu. Camilere afiş asmıştık ve bir cami imamı babamı abdest alırken görmüş ve bize haber vermişti. Biz de o zaman camide bulmuştuk. Babamı görenler Allah rızası için beni arasın. Herkesin başına gelebilir böyle olaylar. Vatandaşlarımız biraz duyarlı olursa, bir iki gün sağına soluna iyi bakıp bana ulaşırlarsa duacı oluruz” dedi.