Manavgatspor’da Transfer Harekatı..

Manavgatspor’da  Transfer Harekatı..

Spor Toto 3.Lig 1. grupta mücadele eden Manavgatspor İkinci yarı hazırlıklarına başladı.r. Manavgatspor, sezon başında Sakaryaspor’dan Albimo Alanyaspor’a transfer olan forvet oyuncusu Ahmet Demir ile orta saha oyuncusu Enes Şimşek’le 2,5 yıllık anlaşma imzaladı. Manavgatspor’da 3 yıldır oynayan kaptan Ömer Demircan’la da karşılıklı sözleşme feshedildi. Demircan aynı grupta mücadele eden lider Darıca Gençlerbirliği ile anlaştı.
Manavgatspor Başkan Yardımcısı ve Sportif Direktör Kamil Atalay, ikinci yarı hazırlıklarına kendi tesislerinde başladıklarını belirtti.
İlk yarıyı istedikleri puanın altında kapattıklarını anlatan Atalay şöyle konuştu: “Lige çok iyi başladık ancak son maçlarda şansız yenilgiler aldık. Beklediğimizin altında puanla kapattık. Genç bir kadromuz vardı. Genç futbolcularımız tecrübe kazandı. Bu bizim için en büyük kazanç oldu. İkinci yarı daha iyi olacağız ve istediğimiz seviyeye ulaşacağız.”
Yılbaşı tatilinin ardından 2 Ocak’ta antrenmanların tekrar başlayacağını belirten Atalay: “30 Aralık’ta yapılan antrenmanın ardından 2 gün izin verdik. 2 Ocak’ta kendi tesislerimiz de tekrar idmanlara başlayacağız. Bu süreçte 4 hazırlık maçı yapıp, lige en iyi şekilde hazırlanacağız” dedi.
Transfer çalışmaları kapsamında Albimo Alanyaspor’dan Ahmet Demir ve Enes Şimşek ile 2-5 yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade eden Atalay, alt yapıdan da Hasan Tayfun, Emrah İnal, Fevzi Sarıyıldırım ve Furkan Yeşiller’i de kadroya dahil ettiklerini belirtti. Atalay, transfer çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.