Manisa’da Toplu Sünnet Şöleni

Manisa’da Toplu Sünnet Şöleni

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Dostlar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen toplu sünnet şölenine katıldı. Şelale Plaza gerçekleştirilen törenle bu yıl 161 çocuk sünnet ettirildi.
Her yıl Dostlar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen toplu sünnet şölenine Şehzadeler ve Yunusemre Belediyeleri de destek verdi. Şelale Plaza’da düzenlenen şölene Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Engin Yüksel, İl Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur, Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Asiye Zurnacı, Şehzadeler Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut ve çok sayıda davetli katıldı. Mehter konseri ile başlayan şölenin açılış konuşmasını Dostlar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Reşit Ürper yaptı. Ürper, “2010 yılında Yaşar Uğur, Bülent Kar, Emre Kurt, Veysel Neze, Nizamettin Etyemez, Ethem Battal, Ahmet Karakaş, Hayrettin Çoban, Levent Isanlar, Abdullah Taşkan, Mehmet Dilşen, Ömer Faruk Çelik ile birlikte kurduğumuz derneğimiz bugüne kadar çeşitli yardım faaliyetlerinde bulundu. Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç’ın himayelerinde başladığımız sünnet şöleni ile 2011 yılında 79, 2012’de 101, 2013’de 173, bu yıl da 161 çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz. Katkılarından dolayı tüm hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, “Yavrularımızın mutluluğunu paylaşmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Dostlar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Reşit Ürper ve yönetim kurulu üyelerine böylesine güzel ve hayırlı işlere imza attıkları için yürekten teşekkür ediyorum. Ömrünü, heyecanını hayır işlerine harcayan Yaşar ağabeyime de teşekkür ediyorum. Dünya imtihan dünyası. Her birimiz gücümüz ve imkanlarımız dahilinde hayırlarda bulunmalıyız. Biz her zaman sizlerin yanındayız ve yanınızda olmaya da devam edeceğiz. Biz sizlerin hizmetkarı olduğumuzun bilinci içerisindeyiz. Sizlerden sadece hayır dualarınızı istiyorum. Bu benim için en büyük servettir. Sünnetimiz hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Konuşmaların ardından tüm çocuklara saat hediye edildi.