Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

10°/

Perşembe

10°/

Cuma

/

Cumartesi

10°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

MARKETTE SİLAHLI BIÇAKLI GASP

Kahramanmaraş’ta bir marketten aldıkları meyvelerin parasını ödemeden gitmeye kalkışan 2 kişi, ücretini isteyen iş yeri sahibi, bıçak ve silah çekerek etkisiz hale getirdi. Olay anı, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.Alınan bilgiye...

Yayınlanma:
MARKETTE SİLAHLI BIÇAKLI GASP

Kahramanmaraş’ta bir marketten aldıkları meyvelerin parasını ödemeden gitmeye kalkışan 2 kişi, ücretini isteyen iş yeri sahibi, bıçak ve silah çekerek etkisiz hale getirdi. Olay anı, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Alınan bilgiye göre, Senem Ayşe Mahallesi, Kümbet Caddesi’nde bir yılı aşkın süredir market işleten Mehmet Fidan’ın iş yerine gelen 2 kişi, portakal ve mandalina aldıktan sonra parasını ödemeden iş yerinden ayrılmak istedi. İşyeri sahibi ise meyvelerin ücretini istedi. Şahıslar bıçak ve silah çekerek iş yeri sahibin etkisiz hale getirdikten sonra iş yerinden ayrıldı.
Olay anında iş yerinde birçok insanın yer aldığını ifade eden Mehmet Fidan, “Olay anında iki kişi geldi. Alışveriş yaptılar. Çıkarken parasını vermeden çıktılar. Bende ücretini istedim. Ücreti isteyince küfür ederek üzerime doğru yürüdü. Başta silah çekti. Üstüme yürürken diğer arkadaşına verdi silahı. Geri bıçakla beni sürükleyerek içeri doğru sürükledi. En sonunda polis çağırırım dediğimde kaçıp gittiler. Şüphelilerin yakalanması için gerekli şikayetlerde bulunduk. Yakalanan A.E’nin serbest bırakıldığını öğrendik. Diğeri R.Ç ise halen aranıyor” dedi.
Mehmet Fidan’ın ağabeyi Ferhat Fidan ise olay sonrası yakalanan A.E’yi emniyete teşhis için gittiklerinde tehdit edildiklerini iddia ederek, “Mağdur kalan kardeşim üzerine bıçakla yürüdüler. Bir de silah çektiler. Portakal, mandalina için. Bir mandalina için insan canı bu kadar ucuz değildir. Saldırı anında kardeşime bıçak değseydi, bu silah ateş alsaydı değer miydi. Silah çeken arkadaşın serbest bırakıldığını duyduk. İçip içip silahı çekip de serbest bırakılması çok iyi bir şey değil. Bunu yapan arkadaşlar başkalarını da bunu yapabilir. Bizde yarın bir gün aynısını yapsak iyimi olur. Biz emniyet güçlerimizden bu tarz insanları daha iyi takip etmelerini rica ediyoruz. Emniyette kardeşim ifade verirken yakalanan şüphelinin biri, ‘burada bitmeyecek’ demiş tekrar tehdit etmiş” dedi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler