‘’mavikent’’ Gaziantep Valisi Ata Ve Başkan Tahmazoğlu’nu Ağırladı

‘’mavikent’’ Gaziantep Valisi Ata Ve Başkan Tahmazoğlu’nu Ağırladı

Gaziantep Valisi Erdal Ata ve Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, dar gelirli vatandaşlar için yapılan Mavikent Konutlarını ve yapımı halen devam eden cami, okul ve Mavikent çarşısı inşaatını ziyaret etti.
Mavikent Konutları ile yeni bir şehir kurduklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, konut inşaatlarını yerinde inceledi. Hedeflerinin hiçbir vatandaşın evsiz kalmaması yönünde olduğunu belirten Başkan Tahmazoğlu, ‘’Mavikent Konutlarımızda daha önce 1000 konutu teslim etmiştik. İnşallah 15 gün içerisinde de ikinci 1000 konutumuzun anahtar teslim törenlerini yapmak istiyoruz. Bunun yanı sıra Mavikent Konutlarımızın yanı başında yaptığımız çok modern ve aynı zamanda klasik geniş avlulu bir çarşımız var. İçerisinde somun fırını, pide fırını, kasabı, bakkalı, alış veriş merkezleri olan oldukça yoğun kullanılacak bir çarşımız olacak. Bunun dışında cami inşaatımızı da biraz önce gezdik. Cami inşaatımız da hızlı bir şekilde devam ediyor. Bir ay içerisinde alt katını da ibadete açmış olacağız. Ve yine Mavikent’te oturan kardeşlerimize bir diğer müjdemiz ise, yapımı devam eden okulumuzun en geç bu ay sonunda faaliyete geçmesi olacaktır. Burası inşallah Gaziantep’in çok güzel bir mahallesi olacak. Yakın bir zamanda parklarımızın da inşaatına başlayacağız. Baharla birlikte burası okuluyla, camisiyle, çarşısı, yeşil alanlarıyla ve sosyal donatı yerleriyle çok güzel bir mahalle olacaktır’’ dedi.
Gaziantep Valisi Erdal Ata ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na yakın ilgi gösteren vatandaşlar Mavikent Konutlarından çok memnun kaldıklarını, daha önceden bir ev hayali bile kuramazken şu anda ev sahibi olduklarını söyleyerek başta Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu olmak üzere bunda emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiklerini ifade ettiler.