Meclis Üyelerine Ve Aday Adaylarına Teşekkür

Meclis Üyelerine Ve Aday Adaylarına Teşekkür

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Partili meclis üyesi aday adayları ve meclis üyelerini kahvaltıda ağırladı. Şehzadeler ilçesine yapılacak projelere hep birlikte yön vermek istediğini belirten Başkan Çelik, meclis üyesi ve aday aday adaylarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.
AK Partili meclis üyesi aday adayları ve meclis üyeleri, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. Manisa Öğretmenevi’nde gerçekleşen kahvaltıya Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcıları Ulus Kotluca, Ahmet Songüler, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, gençlik kolları ve ilçe kadın kolları da katıldı. Tüm meclis üyelerine ve meclis üyesi aday adaylarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Çelik, “30 Mart’tan bugüne kadar dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi 30 Mart’ta seçimleri kazandık. Ancak gidecek bir belediye binamız dahi yoktu. Sıfırdan bir belediye kurduk, yerler kiraladık. Teşkilatlanmamızı tamamladık, birimlerimizi kurduk. Bir belediyede olması gereken her şeyi tamamlamaya çalıştık. Çok şükür bugün, büyük ölçüde teşkilatlanmasını tamamlamış, hizmet üretebilir bir belediye haline geldik. Seçimlerden önce halkımıza ne söz verdiysek, onları yerine getirebilmek için de sizlerin de gayretleri ve destekleriyle dur durak bilmeden çalışıyoruz. İnsanlarımızı mutlu edebilmek, onlara layık oldukları hizmetleri sunabilmek için çaba sarfediyoruz. Şüphesiz ki istişareler önemli. Bugüne kadar yaptıklarımız ortada, bundan sonra yapacağımız projeleri de en iyi sizler biliyorsunuz. Akıl akıldan üstündür. Sizlerin görüşlerini de önemsiyoruz. Tavsiyelerinize, eleştirilerinize açığız. Bir sofrada lokmamızı paylaşmanın keyfini hep birlikte yaşayalım. Teşriflerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizlerle birlikte gece gündüz çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Başkan Çelik’e sonsuz güven duyduklarını belirten AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ise, “Partimiz kurulduğu günden bugüne kadar başımızı öne eğdirmeyen liderlerimiz nasılsa, Ömer Faruk Çelik başkanımız da bu 5 yıllık süreçte başımızı öne eğdirmeyeceğini yapmış olduğu çalışmalarla bizlere gösterdi. Teşkilatlarımıza, yönetimlerimize, meclis üyelerimize sahip çıktı. Manisa’da yaşayan AK Partili olsun olmasın herkese eşit mesafede yaklaşan bir belediye başkanlığı gösterdi. Bu Manisalıların çok alışkın olduğu bir durum değil. Başta Başkanımız Ömer Faruk Çelik olmak üzere, onu buraya getiren herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Tonguç’un konuşmasının ardından meclis üyesi ve aday adayları fikirlerini Başkan Çelik ile paylaştı.