Medicalpark İle Kamu-sen Anlaşması 2015 Yılında Da Devam Edecek

Medicalpark İle Kamu-sen Anlaşması 2015 Yılında Da Devam Edecek

Medical Park Elazığ Hastanesi ile Türkiye Kamu-Sen Elazığ il temsilciliği tarafından bu yıl yapılan sağlık hizmetleri anlaşmasının 2015 yılında da devam etmesi kararı alındığı belirtildi.
Türkiye Kamu-Sen Elazığ il temsilcisi Kerim Eflatun ve yönetim kurulu üyeleri bugün Medical Park Elazığ Hastanesi’ne ziyarete bulundu. Ziyarette bir araya gelen Eflatun ve hastanenin Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Tanas 2015 yılında da sağlık protokolünün devam edeceği kararının aldığın belirtti.
2014 yılında yapıla anlaşmanın 2015 yılı içinde geçerli olacağını kaydeden Tanas, "İlimizin önde gelen emekçileri bence eğitimde olsun, güvenlikte olsun, diğer birçok alanda hizmet eden memurlarımıza, emekçilerimize bu indirim anlaşmasını yapmış olmak bizim için gurur verici bir şey. Bunu yeni yılda devam etmesi bizi çok mutlu edecektir. O yüzden dernek başkanlarımızla toplantı gerçekleştirerek 2015 yılında devamı konusunda anlaştık. Yeni açılan bölümlerimizle ilgili de kendilerine özel azı imkanlar sağlamış olacağız. Çünkü memurlarımızın sağlığı bizim sağlığımızdır" dedi.
Daha önceden yaptıkları indirim anlaşmasıyla alakalı tekrar bir araya geldiklerini ifade eden Eflatun ise, "Sizlerin de takdir ettiği gibi Medical Park Hastanesi ilimizde hizmet veren en büyük özel hastanelerden biridir. Bu hastanenin ayakta kalması, hizmetini yüksek kalitede sunması burada çalışan insanlar netice itibariyle ilimizde oturan insanlara, kentin ekonomisine de ciddi bir istihdam sağlamaktadır. Çok yüksek kalitede kurulmuş olan bu hastaneden üyelerimizin en iyi şekilde istifade etmesi bizleri memnun etmektedir. Üyelerimiz buraya geliyorlar. Burada yaptıkları tedavilerden memnun kalıyorlar. Bu hizmetlerin sürdürülebilmesi için, bu anlaşmamızın devam etmesi için tekrar yeniden Medical Park Hastanesi ile 2015 yılı için indirim anlaşmamız devam etme konusunda karar aldık" diye konuştu.