Mehmet Pişkin'in vasiyetinde dikkat çeken detay

Mehmet Pişkin'in vasiyetinde dikkat çeken detay
Mehmet Pişkin'in, sosyal medya üzerinden intihar edeceğine dair video paylaşıp kendini asması sosyal medyada izlenme rekoru kırarken videoyu izleyen yakınları gözyaşlarıyla eve koştu.  ODTÜ Makine mezunu olan 36 yaşındaki Mehmet Pişkin bir yazılım firmasında yazılımcı olarak çalışmaktaydı. Paykaştığı videosunda vasiyet olarakda gömülmek istemediğini söyledi.


İstanbul’da bir kişi, sosyal medya üzerinden intihar edeceğine dair video paylaşıp kendini astı. Videoyu izleyip eve koşan yakınları gözyaşlarına boğulurken, videoda yer alan vasiyeti dikkat çekti.



Olay, sabah saatlerinde Nişantaşı Orhan Ersek Sokak 27 numaralı apartmanda yaşandı. Alınan bilgiye göre, yazılımcı olduğu öğrenilen Mehmet Pişkin, sabah saatlerinde sosyal medya üzerinden “İntihar Notu” adıyla bir video paylaştı. Videoyu izleyen yakınları ve arkadaşları büyük bir şok yaşadı. Eve koşan yakınları Mehmet Pişkin’in doğalgaz borusuna iple asılı halde buldu. Bunun üzerine polise haber verildi. Videoyu izleyen arkadaşları da Mehmet Pişkin’in evine koştu. Evin önünde toplanan arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. 5 saatlik incelemenin ardından cenaze evden çıkartılarak, Şişli Belediyesi’ne ait cenaze aracına taşındı. Bu sırada Pişkin’in annesi ve kız kardeşi gözyaşlarına boğuldu. Cenaze daha sonra gözyaşları arasında Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



İNTİHAR VİDEOSU SOSYAL MEDYAYI SALLADI!