Mekke’nin Fethi Gecesine Büyük İlgi

Mekke’nin Fethi Gecesine Büyük İlgi

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Anadolu Gençlik Derneği Fatsa Şubesi tarafından düzenlenen "Mekke’nin Fethi" programı vatandaşlardan büyük ilgi gördü.
Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda düzenlenen program yılbaşı gecesi olmasına rağmen büyük ilgi gördü. Mekke’nin Fethi" programına Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Ethem Öztürk, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Halil İbrahim Bekyürek, Gençlik Merkezi Müdürü Berat Şahin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Akyol, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Dursun Ali Düzenli, Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, Giyim Eşyaları Odası Başkanı Cemal Paşalıoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Somalili Abdiwali Sheikh Ali’nin konuşması, Talha Demirbaş ve Yavuz Selim Günkızıl’ın Kur’an-ı Kerim okumaları ile devam etti. Daha sonra AGD Fatsa Şubesi Başkanı Beytullah Geçtan kurumun faaliyetlerini anlatan bir konuşma yaptı. Rümeysa Koçan’ın okuduğu "Milli Gençlik" adlı şiir beğeniyle dinlendi.
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Dursun Ali Düzenli, Mekke’nin fethi ile ilgili kısa bir konferans verdi. Programda Siyer-i Nebi Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Yine Somalili öğrencilerin okudukları Kur’an-ı Kerim huşu ile dinlendi. Gecenin son bölümünde içerisinde umre ziyareti, dizüstü bilgisayar, tablet bilgisayar ve Yavuz Selim Öğrenci Bursu yer alan çekilişler yapıldı. En büyük hediye olan ve Asil Tur’un sponsor olduğu umre ziyareti hediyesini Fatsa İmam Hatip Lisesi 11. sınıf öğrencisi Beytullah Çelebi kazandı. Anadolu Gençlik Vakfı Fatsa Şubesi tarafından düzenlenen program Abdullah Tepe tarafından yapılan dua ile sona erdi.