Menderes Belediyesi’nden Oğlananası’na Çok Amaçlı Salon

Menderes Belediyesi’nden Oğlananası’na Çok Amaçlı Salon

Menderes Belediyesi tarafından yapımı süren Oğlananası Çok Amaçlı Salon’unda sona gelindi. Tesis ekim ayında vatandaşların hizmetine açılacak.
Menderes Belediyesi’nin ilçeye kazandıracağı Oğlananası Çok Amaçlı Salon’unda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 617 metrekare alanda gerçekleştirilen çalışmalarda sona gelen ekipler, ekim ayında tesisi kullanıma hazır hale getirecek.
Menderes’i hak ettiği noktaya taşımak için çalıştıklarını ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “İlçemizi her alanda geleceğe taşımak için faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda Oğlananası’nda yapımı süren çok amaçlı salonumuzun çalışmaları hız kazandı. İnşallah ekim ayının sonuna kadar çalışmaları tamamlayıp, vatandaşlarımızın hizmetine açmak istiyoruz” dedi.
Tesisin iki katlı olacağını kaydeden başkan Soylu, “617 metrekarelik alanda sürdürdüğümüz çalışmalar sonunda Oğlananası mahallemiz modern bir tesise kavuşmuş olacak. İki katlı olacak yapı, kapalı alanın yanı sıra dış alanıyla da dikkat çekecek. Tesis çevresine yapacağımız çevre düzenlemesi ile hem kapalı hem de açık alan vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Her şey Menderes için, her şey Menderesli vatandaşlarımızın daha iyi bir ortamda yaşaması için. Yaptığımız ve yapacağımız bütün işlerin amacı bu iki temele dayanıyor. İlçemiz için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.