Merkeze Alınan Denizli Valisi Demir, Okul Açılışına Katıldı

Merkeze Alınan Denizli Valisi Demir, Okul Açılışına Katıldı

Merkeze alınmak için İçişleri Bakanlığı’na dilekçe veren Denizli Valisi Abdülkadir Demir, dün gece çıkan kararname ile merkeze alındı. Vali Demir, konuyla ilgili olarak, "Tüm Denizli’ye bana verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim" dedi.
Merkeze alınmak için İçişleri Bakanlığı’na dilekçe veren Denizli Valisi Abdülkadir Demir, dün gece çıkan kararname ile merkeze alındı. Sabah saatlerinde Denizli’de yeni açılan TED Koleji’nin açılışına katılan Vali Demir’i okul müdürleri karşıladı. Okulun açılışına Vali Demir’in yanı sıra Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılışta konuşan Vali Demir, Denizli’de 3 yıl boyunca büyük hizmetler yapıldığını söyledi. Özellikle eğitime önem verdiklerini kaydeden Demir, bu konuda özellikle hayırseverlerin katkısının inkar edilemeyeceğini söyledi. Açılış töreninde okulun açılışı için pasta da kesilirken, pastayı okul müdürü, öğrenciler ve Vali Abdülkadir Demir birlikte kesti.
Törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vali Abdülkadir Demir, kararnamenin herkese hayırlı olmasını diledi. Vali Demir, Denizli’nin bulunduğu bölge ve Türkiye’de öncü ve önde olan kentlerden bir tanesi olduğunu belirterek "Denizli’de üç yıl boyunca vali olarak görev yaptım. Bu benim için çok büyük bir onur. Özellikle tüm kesimlerin desteğiyle, tam bir ekip çalışmasıyla çok önemli çalışmalar yapıldı. Ben, Denizli halkına verdikleri destek için teşekkür ederim. Yeni göreve başlayacak olan valimize de başarılar diliyorum" dedi.