Mersinli Gazeteciler Vali Çakacak’i Ziyaret Etti

Mersinli Gazeteciler Vali Çakacak’i Ziyaret Etti

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) yönetimi, kentte görev yapan gazetecilerle birlikte Mersin Valisi Özdemir Çakacak’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.
Vali Çakacak’a ‘hoş geldin’ ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda, MGC Başkanı Ahmet Ünal ve Yönetim Kurulu üyeleri, kentteki ajans, gazete ve televizyonların temsilcileri ille birlikte Çakacak’ı ziyaret etti. Ziyarette, Çakacak’a, “Mersin’e hoş geldiniz. Hayırlı olsun” diyen Ünal, MGC ve Mersin basını hakkında bilgi verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çakacak da basının bir ilin ve o ilin yöneticilerinin gözü kulağı ve sesi olduğunu ifade ederek, konuklarına teşekkür etti.
Öte yandan, İdare ve Vergi Mahkemesi Başkanları Fatih Zencirci, Nuri Ufuk Tümer, Yeşim Tümer ve Emine Dinç ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Mersin Konsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu, Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri de Çakacak’a ‘hoş geldiniz’ ziyaretlerinde bulundular.
Vali Çakacak, konuklarının iyi dileklerini kabul ederken, Mersin Ticaret Borsası Başkanı Özdemir, Mersin’in Türkiye’nin önemli bir ticaret ve ekonomi merkezi olarak Türkiye ekonomisine büyük katkı sağladığını söyledi. Mersin’in gelişmesi ve kalkınmasının Vali Çakacak önderliğinde daha da ivme kazanacağını belirten Özdemir, Çakacak’a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.