Miller Oto’dan Kültür Ve Sanata Destek

Miller Oto’dan Kültür Ve Sanata Destek

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde düzenlenen Uluslararası Gelibolu Altın Sardalye Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 4 gün süren etkinliklere, Miller Oto sponsor oldu.
8 ülkeden 400’e yakın yabancının katıldığı ve binlerce yerli konuğun izlediği festival birbirinden güzel etkinlik ve konserlerle tamamlandı. Festivalin gerçekleşmesinde büyük katkısı olan Miller Oto A.Ş. Başkan Yardımcısı Can Mildon, önümüzdeki yıllarda da kültür ve sanat festivallerine destek vereceklerini belirtti. Can Mildon festivalin turizm açısından önemine değinerek, “Gelibolu bizim baba ocağımız. Şirketlerimizin de doğduğu topraklar. Tarihi yarımadaya ve şirketlerimizi bugüne taşıyan Gelibolu’ya borcumuzu ödüyoruz. Bize bu fırsatı verdiği için Belediye Başkanı Sayın Mustafa Özacar Bey’e teşekkür ediyoruz. Elbirliği ile daha büyük festivaller yapmak, Gelibolu’yu dünyaya sanat ve kültür etkinlikleri ile tanıtmak ve Sardalyemizi duyurmak istiyoruz. Böylece Çanakkale turizmine de katkımız olacaktır" dedi.
Festival süresince Gelibolu iskelesi karşısında kurulan Miller Oto ve MillerStyle standına büyük ilgi olduğunu belirten Mildon, “Festival büyük bir coşku ile başladı. İlk gün Gelibolu’nun simgesi olan Sardalya, 10 büyük mangalda pişirilerek vatandaşlara bedava dağıtıldı. Belediye Başkanımızın verdiği bilgiye göre ilk gün 2 ton sardalya ikram edilmiş. Miller ailesi olarak kültür ve sanat festivaline desteklerimiz devam edecek" dedi.