Milletvekili Aydın İl Genel Meclisi Üyelerine Seslendi

Milletvekili Aydın İl Genel Meclisi Üyelerine Seslendi

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, İl Genel Meclisi’nin şehrin önemli bir oranda yenilenmesini, yapılanmasını ve büyümesini şekillendirdiğini söyledi.
Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin devam eden Ekim ayı toplantılarına katılan ve yaklaşık bir saat boyunca meclis üyelerine seslenen Milletvekili Aydın, meclis üyelerinin uyum içerisinde çalışmasının şehrin kazanımı olduğunu dile getirdi.
“MECLİSİN AMACI YERELDE VE YERİNDE YÖNETİMDİR”
Meclis üyelerinden şehrin birlik ve bütünlüğü içerisindeki hızlı büyümesine İl Genel Meclisi olarak destek vermelerini isteyen Milletvekili Aydın, İl Genel Meclislerinin amacının yerelde ve yerinde yönetim olduğunu belirtti.
“GÜMÜŞHANE’NİN MECLİSİ DE BURASIDIR”
“Türkiye’nin misakı milli sınırları içerisinde ki meclisi Türkiye Büyük Millet Meclisi ise Gümüşhane’nin Büyük Millet Meclisi de burasıdır” tespitinde bulunan Milletvekili Aydın, “Tüm şehrin geleceğiyle ilgili karar verme hakkınız olduğunu biliyorum. Kamu idaresiyle eş yetkilere sahipsiniz. İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımızın sadece köyleri, yatırımları planlayan bir kurum değil. Bence İl Genel Meclisi şehrin sağlığına da, sporuna da, iletişimine de yorum yapmalıdır. Sizin bu sesleriniz bizim için Ankara’da çok önemli. TBMM’de biz nasıl tüm Türkiye’de ki yatırımları planlıyor ve takip ediyorsak İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımızda Gümüşhane’de ki tüm konular üzerinde görüş beyan eden, o görüşü doğrultusunda takipçisi olan bir çalışma yapmasını arzu ediyoruz. Söyleyeceğiniz her türlü söz, alacağınız her türlü karar, tutacağınız her türlü rapor bizi Ankara bürokrasisinde güçlendirmek adına çok önemli.” dedi.
“CUMHURBAŞKANIMIZIN ZİYARETİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Pazar günü şehri ziyaret edeceğini hatırlatan Milletvekili Aydın, “8 yıldır milletvekili olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin hükümetlerinden ve kamu idarelerinden Gümüşhane adına isteyip te alamadığımız hiçbirşey yok. Bu nedenle Sayın Cumhurbaşkanımızın ziyareti bizim için çok önemli.” ifadelerini kullandı.
İl Genel Meclisi üyelerinden Gümüşhane öznesiyle hizmetleri devam ettirmelerini isteyen Milletvekili Aydın, daha sonra il genelinde devam eden çeşitli yatırım ve çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi aktardı ve onlardan gelen soruları cevaplandırdı.
“ŞEHRE OLUMLU KATKI SAĞLAMAK İÇİN BÜTÜN MECLİS ÜYELERİYLE BİRLİKTE ÇABA İÇERİSİNDEYİZ”
İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar da ziyareti için teşekkür ettiği Milletvekili Aydın’a Meclis çalışmaları hakkında bilgi vererek, her türlü konuyu açık ve şeffaf bir şekilde mecliste tartıştıklarını, şehre olumlu yönde katkı koyma noktasında bütün meclis üyeleriyle birlikte çaba içerisinde olduklarını belirti.
Bayraktar, kamuoyunun meclisten beklentisinin de çok yüksek olduğunu belirterek, şuana kadar herhangi bir ayrışma yaşamadıklarını ve genelde kararların istişare ve oy birliği ile çıktığını dile getirdi.