MİLLETVEKİLİ TUNÇ KOZCAĞIZ’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

MİLLETVEKİLİ TUNÇ KOZCAĞIZ’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız beldesinde ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti.
Milletvekili Tunç, beraberinde Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, AK Parti Kozcağız Belde Başkanı Giray Gülsoy, İl Genel Meclisi Üyesi Recep Regaip Bayraktar, Belediye Meclis üyeleri ve belde teşkilatı üyeleri ile birlikte Kozcağız beldesinde ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Tunç, beldede esnafları da ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulundu. Kozcağızlılar, Milletvekili Tunç’a ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını belirterek, Kozcağız’a yapılan yatırımlar için de teşekkürlerini ilettiler.
KOZCAĞIZ’DA DEV YATIRIMLAR
Kozcağız beldesindeki ziyaretlerinin ardından AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, beldede yapılan yatırımlar ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Diğer ilçelerimizde ve beldelerimizde olduğu gibi Kozcağız beldesinde de büyük yatırımlara imza attıklarını belirten Milletvekili Tunç, "Kozcağız Barajı ve Kışla Barajlarının bölge için 100 trilyonu aşan önemli yatırımlardır. Kozcağız’a Aile Sağlığı Merkezi yaptık. Şimdi ek bina ile kapasitesini artıracağız. Ahmetler İlkokulu, Yuva Anaokulu, İmam Hatip Ortaokulu’nu inşa ederek, Kozcağız beldemize modern eğitim yuvaları kazandırdık. Perşembe yolunu tamamladık. Şimdi de şehir bağlantısını yapıyoruz. Kozcağız-Kumluca yolu çalışmalarını başlattık. Kozcağız Çayı taşkın koruma çalışmalarını yaptık. Kozcağız sentetik yüzeyli aydınlatmalı futbol sahasını hizmete açtık. Kozcağız Şehirlerarası Otobüs terminali ve sosyal tesislerini inşa ettik. Kozcağız Belediyemize alt yapı çalışmaları için destek oluyoruz. Kanalizasyon ve Arıtma projelerini başlattık. Önümüzdeki süreçte, Kozcağız beldemizi daha yaşanılabilir hale getirmek için çalışmalarımız sürecek" dedi.
CHP ve MHP’nin dev yatırımlara engel olmaktan başka bir işe yaramadıklarını belirten Milletvekili Tunç, “Kozcağız Barajı Bartın ve Kozcağız için hayati öneme sahip bir yatırımımız. Bartın ve Kozcağız’ı taşkınlardan koruyacak, tarımsal sulama ve içme suyu amacına yönelik bu dev projeyi engellemek için, halkımızı kışkırtmaya, baraj şantiyesinde çalışmaları durdurmaya çalıştılar. Vatandaşlarımıza kamulaştırma bedelleri ödenmeyecek gibi bir hava estirerek, bu büyük yatırımı nasıl gölgeleyebiliriz peşindeler, burası bir hukuk devleti, kamulaştırma bedeli yüzünden hiçbir vatandaşımız mağdur edilmez. Devlet vatandaşını mağdur etmez. Baraj inşaatına daha yeni başladık. Resmi prosedür gereğince, işlemler tamamlandıkça, kamulaştırma bedeli ödemeleri devam eder. Bedeli ödeninceye kadar da vatandaşımız arsasını kullanmaya devam eder. Halkı yanıltmaya çalışan, kışkırtıcılık yapan CHP ve MHP, Bartın il merkezi ve Kozcağız beldesi için hayati öneme sahip Kozcağız Barajını engellemeye çalışan partilere Bartın halkı zamanın geldiğinde cevabını da verecektir” dedi.