Minik Öğrencilerden Başkan Gürsoy’a Ziyaret

Minik Öğrencilerden Başkan Gürsoy’a Ziyaret

Bitlis’in Adilcevaz ilçesindeki TOKİ Şehit Yusuf Sayan İlköğretim Okulu öğrencileri, Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret etti.
TOKİ Şehit Yusuf Sayan İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Belediye Başkanı Necati Gürsoy’a okula vermiş olduğu katkılarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Okul Müdür Vekili Vahit Kapuci, okullarında bulunan iki ana sınıfına parke döşemesi yaparak katkı sunan Belediye Başkanı Necati Gürsoy’a katkılarından dolayı teşekkür etti.
Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise, yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Belediye olarak her zaman öğretmenlerimizin ve eğitim camiasının yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. İmkânlarımız ölçüsünde her zaman sizlere desteklerimiz sürecek. Aynı zamanda siz öğretmenlerimiz ve eğitim camiası için öğretmenevini tadilata aldık ve sizler için çok güzel bir mekân haline getireceğiz. Bizler öğretmenlerimize ve okullarımıza her zaman yardımcı olacağız. Buraya kadar geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.
Minik öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Necati Gürsoy’un eşi emekli öğretmen Kadriye Gürsoy da, öğretmenlik mesleğinin çok güzel bir meslek olduğuna değinerek, "Öğretmenlere ve okullarımıza verilen desteklerden çok mutlu oluyorum. Bende bir zamanlar öğretmenlik yaptım. Öğretmen ve öğrencilerimizi gördüğüm zamanlar öğretmenlik anılarımı hatırlıyorum. Bundan dolayı ise gerçekten çok duygulanıp heyecanlanıyorum" diye konuştu.
Başkan Gürsoy, minik öğrencilere çikolata ve meyve suyu ikramında bulundu.