Mobil Temizlik Ekipleri Tırmıl Sanayi Sitesi’nde Temizlik Yaptı

Mobil Temizlik Ekipleri Tırmıl Sanayi Sitesi’nde Temizlik Yaptı

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün mobil ekipleri, Tırmıl Sanayi Sitesi’nin 20’ye yakın cadde ve sokağını baştanbaşa temizledi.
Akdeniz Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Tırmıl Sanayi Sitesi’nde temizlik kampanyası gerçekleştirildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 30 kişilik bir ekip ve çok sayıda temizlik ve yol süpürme aracı ile sanayi sitesinde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması yapıldı. Tırmıl Sanayi Sitesi’ni çevreleyen ve yüzlerce işyerine ulaşımı sağlayan cadde ve sokaklar, ekiplerin hummalı çalışmaları sonucunda baştanbaşa temizlendi. Tırmıl Sanayi Sitesi esnafı, yaklaşık 20 adet cadde ve sokakta çalışma yapan ve göz önünde bulunmayan alanlarda da detaylı temizlik yapan ekiplere teşekkür etti.
Akdeniz Belediyesi Temizlik Hizmetlerinden Sorumlu Eş Başkan Yardımcısı Hakim Baykara, Tırmıl Sanayi Sitesi’nde yapılan çalışmaları yerinde denetledi. Baykara’ya, Tırmıl Sanayi Sitesi Başkanı İlhan Çokgün de eşlik etti. Baykara, burada yaptığı açıklamada, sanayi sitesi esnafı ve temsilcileri ile daha önce yaptıkları görüşmelere değinerek, “Sanayi esnafımızın kimi sıkıntıları olduğunu biliyoruz. Daha önce esnaf arkadaşlarımızla ve onların bu sanayi sitesindeki temsilcileri olan Sayın İlhan Çokgün ile bu konuları görüştük. Şikayet ve taleplerini değerlendirmeye aldık. Bugün temizlik kampanyamıza ilişkin çalışmalar için buradayız. Gerek mahallelerde gerekse Tırmıl Sanayi Sitesi gibi iş sahalarında rutin temizlik çalışmalarımıza zaten ara vermiyoruz. Ancak zaman zaman bu bölgelerde detaylı temizlik çalışmaları gerektiğinde mobil ekiplerimizi devreye koyuyoruz. Yaklaşık 30 arkadaşımızdan oluşan mobil temizlik ekiplerimiz, temizlik araçlarımızın da katkısıyla girdikleri bölgeyi adeta başka bir çehreye büründürüyor. Bu konudaki çalışmalarımıza da aralıksız devam edeceğiz” dedi.