Monaco Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Monaco Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Ligue 1 Ekiplerinden Monaco ile karşı karşıya geliyor. Nefes kesen bir müsabakaya sahne olması beklenen Monaco Fenerbahçe maçı için heyecan dorukta! İlk maçı Emenike'nin golleri ile 2-1 kazanan temsilcimiz Fenerbahçe ile tur için sahaya çıkıyor. Peki Monaco Fenerbahçe rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? 


Nefes kesen bir müsabakaya sahne olması beklenen Fenerbahçe Monaco maçında Fenerbahçe taraftarına üzücü bir haber geldi! Fransa'da yaşanan terör olayları nedeniyle stada alınmayacak olan Fenerbahçe taraftarından yoksun bir biçimde Monaco karşısında tur için şans arayacak. İlk maçta gösterdiği performansla taraftarın gönlünde taht kuran Nijeryalı forvet Emanuel Emenike'nin bu akşam oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu.

Fenerbahçe Avrupa kupalarında oynadığı son 10 maçta 9 kez galibiyet elde etti. 1 kez yenildi. Fenerbahçe'nin rakibi Monaco ise Avrupa kupalarında oynadığı son yedi maçta sadece bir galibiyet alabildi.

Temsilcimiz Fenerbahçe bugüne kadar fransız takımlarıyla 18 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Fenerbahçe 10 mağlubiyet alırken 5 maçı kazanmasını bildi. Fransız takımlarıyla oynan 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı. 

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe Monaco ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. 3 Ağustos Çarşamba saat 21:45'te başlayacak olan mücadelede Portekizli hakem Artur Dias düdük çalacak. Monaco Fenernahçe maçı Lig Tv ekranından naklen yayınlanacak.