Müslüm Gürses filminde Brad Pitt sürprizi

Müslüm Gürses filminde Brad Pitt sürprizi

Müzik kariyerinin yanı sıra zorluk içerisinde geçen yaşamı ile tanınan Müslüm Gürses'in aramazdan ayrılışının dördüncü yılında, oldukça heyecan verici bir projenin duyurusu gerçekleştirildi. Usta sanatçının Şanlıurfa'daki çocukluğundan İstanbul'daki yaşamına kadar tüm hayatını konu almayı hedefleyen bir film için proje haklarını satın alan Dijital Sanatlar Yapım, çekimlere kısa bir süre içerisinde başlayacak. Film çalışmalarının başladığının duyurulması ile birlikte en merak edilen konu, Müslüm Gürses karakterinin kim tarafından canlandıracağı oldu.
 
Yerel basın tarafından paylaşılan bilgilere göre, filmde Müslüm Gürses karakterini görev aldığı dizi ve filmlerin yanı sıra seslendirdiği müzikler ile tanınan Timuçin Esen canlandıracak.

Timuçin Esen'in, Müslüm Gürses'e gerçeğe en yakın şekilde benzetilebilmesi için başrolünde Brad Pitt'in yer aldığı 'The Curious Case of Benjamin Button' (Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi) filminde görev alan Hollywood'un ünlü makyaj ekibiyle anlaşma sağlandığı iddia ediliyor.

Senaryosu Zargana ve Az gibi kitapların yazarı olan Hakan Günay tarafından kaleme alınan filmin çıkış tarihi hakkında ise henüz bir bilgi paylaşılmadı. (Kaynak: Shiftdelete)