Mustafa Balbay Kırşehir’e İmza Gününe Geliyor

Mustafa Balbay Kırşehir’e İmza Gününe Geliyor

10 Ekim 2013 tarihinde ilk sayısı yayınlanan Kırşehir Express gazetesi kuruluşunun birinci yılında gazeteci-yazar Mustafa Balbay’ın katılımıyla Türkiye’de Gazeteci Olmak konulu bir söyleşi gerçekleştiriyor.
Gazete Genel Yayın Yönetmeni Soner Demirbaş 10 Ekim 2014 Cuma günü Kırşehir Express gazetesinin 1. yılını kutlayacağını belirterek bu mutluluğu gazete okurları ve Kırşehir halkıyla paylaştıklarını ifade etti.
Demirbaş, Kırşehir’in ve Kırşehirlinin her anlamda gelişimi noktasında yük-sorumluluk almak üzere “El Ver Kırşehir” sloganıyla "Sahibinin Sesi Değil, Kırşehir’in Sesi" olmak için 10 Ekim 2013 yılında tüm gazete yazarları ve emekçileriyle yola çıktıklarını söyledi.
Kırşehir Express gazetesinin 10 Ekim 2014 Cuma günü birinci yılını doldurmasının hemen ardından 15 Ekim 2014 Çarşamba günü İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu’nda Cumhuriyet gazetesi yazarı ve CHP İzmir milletvekili Mustafa Balbay’ın katılımıyla Türkiye’de Gazeteci Olmak konulu bir söyleşi gerçekleştireceklerini belirten gazete Genel Yayın Yönetmeni Soner Demirbaş, tüm Kırşehir Express okurlarını ve Kırşehir halkını söyleşiye davet ettiğini söyledi.