Ninova’da Sömestr Etkinlikleri Devam Ediyor

Ninova’da Sömestr Etkinlikleri Devam Ediyor

Türkiye’nin ilk ve tek kadın illüzyonisti Diva Magic Yeşim Obüs, 30-31 Ocak ve 1 Şubat’ta Ninova Park’a gelecek.
Ninova Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde 25 Ocak 2015 tarihinde başlayan sömestr etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. 25 Ocak tarihinde Disney kahramanlarının katılımıyla, yarışmaların yapıldığı ve çocukların doyasıya eğlenerek, dans edip, şarkılar söylediği etkinlikler, yerini eğitici atölyelere bıraktı. Sömestr tatili boyunca her gün bir atölyenin açıldığı etkinliklerde, resim yapma atölyesi, parmak boyama, origami, ebru sanatı ve pasta yapmayı öğreniyoruz atölyelerinin olacağı etkinliğe özel, Ninova Park alışveriş merkezinin bir de çocuk ziyaretçilerine sürprizi var.
Türkiye’nin ilk ve tek kadın illüzyonisti Diva Magic Yeşim Obüs, 30-31 Ocak ve 1 Şubat 2015 tarihlerinde Ninova Park’ta gösteri düzenleyecek. 3 gün boyunca günde 3 kez ayrı ayrı illüzyonist gösterilerinin düzenleneceği etkinliğin oldukça renkli geçmesi bekleniyor. Çocuk ziyaretçilerin merakla beklediği etkinliğin ilk gösterisi 30 Ocak’ta 13:00’de gerçekleştirilecek.
Öte yandan, sömestr etkinlikleri 8 Şubat 2015 tarihine kadar Ninova Park alışveriş merkezi etkinlik alanında devam edecek.