Odü Kütüphanesine 40 Bin 500 Kitap Bağışı

Odü Kütüphanesine 40 Bin 500 Kitap Bağışı

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Kütüphanesi ve İlahiyat Fakültesi Kütüphanesi’ne bugüne kadar 173 kişinin 40 bin adeti aşkın kitap bağışında bulunduğu belirtildi.
Halen kitapların kütüphanelere yerleştirildiği, barkodlanıp sisteme kaydedildiği çalışmanın yürütüldüğü ODÜ Fen Edebiyat Fakültesi Kütüphanesi’ne bugüne kadar Prof. Dr. Bahaettin Yediyıldız’ın 8 bin 731, Merhum Mehmet Kemal Kurşunlu’nun 4 bin 290, Merhum Yrd. Doç. Dr. Ahmet Çoban’ın Bin 792, Merhum Prof. Dr. Mehmet Çavuşoğlu’nun Bin 272, Merhum Rüştü Demirel’in Bin 105 kitap bağışı başta olmak üzere 173 kişi ve kurumdan ODÜ Fen Edebiyat Fakültesi Kütüphanesi’ne bugüne kadar toplamda 40 bin 500 kitap bağışı gerçekleşti.
Kampüs alanında zengin bir kütüphane altyapısı oluşturmak istediklerini belirten ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, kütüphaneye bu konuda desteklerini esirgemeyen kitap bağışçılarına teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Yapılan kitap bağışları yarınlarımız olan öğrencilerimize ve araştırma ruhlu akademisyenlerimize büyük katkı sağlayacaktır” dedi.