Öğrencilere ‘farkındalık’ Konferansı

Öğrencilere ‘farkındalık’ Konferansı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURT-KUR) Kız Öğrenci Yurdunda barınan Yüksek Öğrenim öğrencileri için ‘Farkındalık Konferansı’ düzenlendi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Akademisi Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Eğitim Seminerleri çerçevesinde Gediz Kız Öğrenci Yurdunda düzenlenen Farkındalık Konferansı Eğitimci Melahat Aydıner tarafından verildi.
Eğitimci Melahat Aydıner, verdiği konferansta, doğru çevre algısı ve bakış açısı, iş hayatı ve eğitim hayatında farkındalık gibi konular üzerinde durdu.
YURT-KUR Gediz Kız Öğrenci Yurdu Müdür Vekili Çiğdem Keskin, kurum yurtlarında barınan öğrencilerin, serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek, bedensel, ruhsal, zihinsel, sosyal ve kültürel yönden gelişimlerini sağlamak, aralarında birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek, her türlü kötü alışkanlıklardan ve olumsuz davranışlardan korumak amacıyla her öğretim yılı eğitim faaliyetleri düzenlendiğini söyledi.
Bu tür eğitim faaliyetlerine, kurumun belirlemiş olduğu takvim doğrultusunda devam edeceklerini belirten Yurt Müdür Vekili Çiğdem Keskin, “Kurumumuz barınma hizmeti verdiği gibi, öğrenciler için çok yararlı olduğuna inanılan bu tür seminer, konferans vb. çalışmalara da büyük önem veriyor.Farkındalık Konferansı da, öğrencilerimiz tarafından büyük bir ilgi görmüştür” dedi. (MA-EFE)