Okul Servis Araç Sürücülerine Seminer

Okul Servis Araç Sürücülerine Seminer

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde bulunan okul servis sürücülerine güvenli sürüş teknikleri ve uyulması gereken trafik kuralları semineri verildi.
Manavgat İlçesi’nde bulunan okul servis sürücülerine yönelik Evliya Çelebi Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Toplantı Salonu’nda İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Akif Çakır, Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Komiser Murat Yüce, İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanı J.K.Bçv. İlter Karabıyık, S.S 236 Nolu Öğrenci taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Mustafa Aydın tarafından güvenli sürüş teknikleri ve uyulması gereken trafik kuralları semineri verildi.
Seminerde İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, “Sizler yarınlarımızı taşıyorsunuz. Sadece can değil yarınlarımızı taşıyorsunuz. Çünkü çocuklarımız her şeyimiz. Her birimiz babayız. Hepimizin çocukları var. Taşıdığınız çocukları da kendi öz çocuklarınızdan ayırmadığınıza olan inancım tamdır. Ama tabi yavrularımızı taşırken dikkat etmemiz gereken bir takım kurallarımız da var” dedi.
Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Komiser Murat Yüce de, Manavgat’ta faaliyet gösteren okul servis sürücülerine yönelik, güvenli bir sürüş nasıl olur? Sürüşe başlamadan ve sürüş esnasında yapılması gerekenler ve uyulması gereken trafik kuralları hakkında bilgi verdi.