Ordu’da Plajlar İçin Yıkım Başladı

Ordu’da Plajlar İçin Yıkım Başladı

Ordu Büyükşehir Belediyesi (OBB), deniz kenarında bulunan kamu tesisleri de dahil işletmeleri yıkıp halka açma projesini hayata geçirerek bügün yıkımlara başladı.
Büyükşehir Belediyesi, Ordu’da tarihe geçecek bir uygulamayı hayata geçiriyor. Önceki günlerde Ordu’nun turizmden hak ettiği pastayı alacağına inandığını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, belediye olarak Ordu’nun turizm mastır planını hazırladıklarını söyledi. Yapılan hazırlıklar kapsamında ilk kazma Efirli’de bulunan kamu arazisi olan dinlenme kamplarına vuruldu. Ordu’nun Perşembe İlçesine bağlı Efirli plajlarında kanuna aykırı yapılar ve kıyı çizgisini ihlal eden kamu binalarının yıkımına başlandı. Efirli bölgesinde bulunan ve kenar çizgisini ihlal eden kamu tesislerinde, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerine bağlı iş makineleri ve itfaiye ekipleri jandarma gözetiminde ilk kepçeyi vurdu.
Özel mülkiyetin haricinde Efirli plajlarında birçok devlet kurumunun yapı ve kamplarında yıkımlar ilerleyen günlerde devam ederek buralar halkın hizmetine sunulacak.