Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Orman Genel Müdürlüğü, 2015 Bütçesi İçin Afyonkarahisar’da Toplandı

Orman Genel Müdürlüğü “2015 yılı Döner Sermaye Bütçe Toplantısı” Afyonkarahisar’da başladı.Kentteki termal bir otelde başlayan toplantının 28 Kasım tarihine kadar devam edeceği kaydedilirken, toplantıya Orman Genel Müdürü İsmail...

Yayınlanma:
Orman Genel Müdürlüğü, 2015 Bütçesi İçin Afyonkarahisar’da Toplandı

Orman Genel Müdürlüğü “2015 yılı Döner Sermaye Bütçe Toplantısı” Afyonkarahisar’da başladı.
Kentteki termal bir otelde başlayan toplantının 28 Kasım tarihine kadar devam edeceği kaydedilirken, toplantıya Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez ile birlikte üstü düzey birim müdürleri katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda Orman Genel Müdürlüğü 2015 yılı bütçesi ile ilgili bilgiler veren Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Yüksel Erdoğan, planlanan 2015 yılı bütçesinin 2,7 milyar TL olduğunu söyledi. Toplantıda konuşan Üzmez ise Orman Genel Müdürlüğünün 175 yılık bir kurum olduğundan bahsederek, “175 yıl ile övünürken, çağda ayak uydurmaya devam edeceğiz. 7 milyonu orman köylüsü olmak üzere 10 milyon kişiyi direkt ilgilendiren bir teşkilatız. İşimiz çok fazla. Sadece 8 saat mesai ile bu işleri bitiremeyiz” dedi.
Üzmez, konuşmasında, iyi bir yöneticinin nasıl olması gerektiğine de değinerek, “İyi bir yönetici; disiplinli, ilkeli olur, inisiyatifi elinde tutar. Mazeret üretmez, elindeki imkanlarla en iyisini yapar. Yönetici planlı olur, başarıyı takdir eder, suçu da tekdir eder. Objektif olur, analitik düşünür, yeniliklere açık olur, akıl defteri bulundurur” diye konuştu.
Toplantı saha sonra yapılan sunumlar ile devam etti.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler